به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جشنواره فرفره، سیدغلامرضا کاظمیدینان رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره فرهنگیهنری فرفره، گفت: درپی تقاضای علاقهمندان شرکت در این جشنواره و استقبال از این رویداد فرهنگیهنری و همچنین تماسهای شفاهی و مکتوب برای تمدید مهلت ارسال آثار، شورای سیاستگذاری جشنواره «فرفره» با تمدید مهلت ثبتنام و ارائه آثار تا ۲۰فروردینماه ۱۴۰۰ موافقت کرد.
وی افزود: شورای سیاستگذاری جشنواره «فرفره» با بررسی علل مطرح شدن این تقاضاها که تقارن مهلت تحویل آثار با امتحانات مدارس، دانشگاهها و موسسات آموزشعالی و حضور هنرمندان و نویسندگان در جشنوارههای متعدد و همچنین استقبال متقاضیان بیان شده، با تمدید مهلت تحویل آثار تا ۲۰فروردینماه موافقت کرد تا شرکتکنندگان بتوانند از فرصت تعطیلات نوروز نیز استفاده کرده و آثارشان را در چهار بخش عکاسی، نقاشی، شعر و داستان برای جشنواره ارسال کنند.
رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره فرهنگیهنری فرفره در ادامه گفت: امید است جشنواره فرهنگیهنری «فرفره» که با محوریت موضوعی «کودکان و دوران کرونایی» و با حمایت و همکاری موسسات فرهنگی و اقتصادی برگزار میشود، راهی باشد برای توجه و اثرگذاری بیشتر بر تاثیرات ویروس کرونا در جامعه، به ویژه زندگی و رشد اجتماعی کودکان و نوجوانان.
کاظمی دینان در پایان گفت: به اینمنظور مجددا از تمامی هنرمندان، اولیای تربیتی، مربیان، پژوهشگران و همچنین تمامی خانوادهها، کودکان و نوجوانان در هر سطح و حرفهای دعوت میشود تا در این جشنواره شرکت کنند و آثار و مطالعاتشان با موضوع محوری «کرونا» را برای دبیرخانه این رویداد ارسال کنند.
داوری اولین دوره این رویداد را فریدون عموزاده خلیلی، معصومه یزدانی، علی خانجانی، علیرضا کریمیصارمی، زهرا موسوی و هدی حدادی تشکیل میدهند. همچنین سیدغلامرضا کاظمیدینان (مشاور دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو)، محمود ترابیان (مدرس علوم ارتباطات، نویسنده و مدیر روابطعمومی)، محسن حموله (مدیرکل سرگرمیهای سازنده و بازیهای رایانهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان) و بهنام تقیپور (مدیر مسئول ماهنامه قلک) اعضای شورای سیاستگذاری اولین جشنواره فرهنگی هنری «فرفره» هستند.
شرکتکنندگان میتوانند آثار خود را به ایمیل دبیرخانه جشنواره به آدرس modir@capf.ir ارسال کنند. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر نیز میتوانند به سایت این جشنواره به نشانی WWW.CAPF.IR مراجعه کنند.
نظر شما